کد خبر : 26459
چاپ خبر
تاریخ ثبت : ۱۳۹۶/۰۴/۲۶ - ۱۴:۰۶

خبر استان:مسئول واحد بهداشت محیط شهرستان جم عنوان داشت: دو رستوران در شهر جم به دلیل انجام تخلفات بهداشتی و عدم رعایت موازین بهداشتی تعطیل شدند.

به گزترش خبر استان مجید ابراهیمی افزود: در راستای کنترل و پایش سلامت و امنیت مواد غذایی، بازرسان بهداشت محیط به‌صورت دوره‌ای از مراکز تهیه مواد غذایی همچون رستوران، فست فود، ساندویچی، نانوایی، شیرینی فروشی بازدید می‌کنند.
وی اضافه کرد: جهت اطمینان از عدم استفاده افزودنی‌های غیرمجاز در فرآوری غذا و سلامت مواد بکار رفته، به‌صورت مستمر و در موارد شکایات مردمی از اقلامی همچون زعفران، روغن و کوبیده، نمونه‌برداری می‌نمایند و در صورت تأیید آزمایشگاه معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بر اساس قانون مواد خوردنی و آشامیدنی با متخلفین برخورد خواهد شد.
ابراهیمی اظهار داشت: در تیرماه سال جاری بر اساس نمونه‌برداری‌های انجام‌شده مشخص شد دو واحد رستورانی، بجای استفاده از زعفران از رنگ غیرمجاز در تهیه غذا استفاده کرده‌اند که پس از تأیید آزمایشگاه با صدور اخطار کتبی و با هماهنگی اماکن عمومی نیروی انتظامی دو واحد مربوطه تعطیل و پرونده متخلفین جهت برخورد قانونی به مراجع قضایی شهرستان ارجاع داده شد.
وی تأکید کرد: شهروندان عزیز در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی سراسر کشور، می‌توانند با سامانه ۱۹۰ مدیریت ثبت شکایات مردمی وزارت بهداشت به‌صورت شبانه‌روزی تماس حاصل نمایند و بازرسین در اسرع وقت نسبت به پیگیری شکایت و رفع نقص اقدام خواهند نمود.


تبلیغات


تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به پایگاه خبری تحلیلی خبر استان می باشد. و با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و توسعه: گروه وردپرس پارسی